Predstava za cijelu obitelj

Predstava za cijelu obitelj2019-01-29T21:55:05+00:00

Project Description

Mađioničar Luka Vidović sa svojom hit predstavom „Magic show za cijelu obitelj“ nebrojeno je puta nasmijao i zabavio i malene i velike tijekom svoje bogate karijere.
Ova urnebesno smiješna i zabavna mađioničarska predstava namijenjena je zabavi cijele obitelji, stoga u njoj jednako uživaju kako djeca, tako i mame i tate i djedovi i bake.
Lukin izrazit talent za rad sa ljudima, njegov odličan smisao za humor, dopadljiv karakter, pozitivna energija kojom zrači, neodoljiv šarm te vrhunske zabavljačke sposobnosti su razlozi zbog kojih ćete veselje i radost ove predstave pamtiti cijeli život!
„Magic show za cijelu obitelj“ nezaboravna je predstava koja je od početka do kraja ispunjena smijehom, zabavom, humorom te nevjerojatnim trikovima.
Posebnost ove predstave je i u tome da je potpuno interaktivna, što znači da mađioničar Luka Vidović iz publike izabere nekoliko djece da mu na pozornici pomažu pri izvođenju trikova. Sva ona djeca koju Luka ne uspije pozvati na pozornicu ne ostanu razočarana jer i cijela publika tijekom predstave direktno pomaže u izvođenju trikova.
Predstava „Magic show za cijelu obitelj“ koncipirana je za goste iz različitih govornih područja, država i kultura te je svima sadržajno jednako razumljiva i duhovita.
Predstava je moguća na hrvatskom, engleskom i francuskom jeziku, s obzirom da Luka Vidović tečno govori sva tri jezika.
Trajanje predstave: 45 minuta ili kraće po želji klijenta